Vinafood - Mungo fazole na klíčení - 500g
Kód: 1932Související produkty
Detailní popis produktu
Jsou bohatým zdrojem vápníku, hořčíku, železa, kyseliny listové, bílkovin, draslíku a vlákniny. Můžete je konzumovat vařené nebo naklíčené. Před přípravou je nechte několik hodin namočené ve vodě, ideálně přes noc. Poté je můžete vařit nebo nechat naklíčit. Při vaření doporučujeme vodu vyměnit a fazole vařit v čerstvé vodě, abyste odstranili látky způsobující nadýmání. Solíme až po uvaření, protože solením ve vařící se vodě by mohly ztuhnout. Je důležité si uvědomit, že při vaření fazolky ztrácejí část svých cenných látek.
Fazole mungo jsou často zaměňovány se sójou - někdy jsou nesprávně označovány jako zelená sója, a klíčky či výhonky používané v asijské kuchyni jsou ve skutečnosti naklíčené fazole mungo.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.